Nærløp Langeland 19.6.

Postet av Førde IL den 17. Jun 2024


Nærløp orientering frå Langeland skisenter onsdag 19. juni kl 18.00. Løyper for alle. Etter løpet vert det servering av saft, kaffi og vafler i skikytta. Påmelding via Eventor, eller ved frammøte. Velkomen til alle! 

Førde IL Orientering sine støttespelarar:
#specsavers - #dale rør#enivest - #spar førde  - #naustdal dampbakeri

Lagsmeisterskap lang 12.6,

Postet av Førde IL den 9. Jun 2024

Lagsmeisterskap Lang onsdag 12. juni. Oppmøte Langeland skisenter. Løypelengder: A 6,9 km, B 4,3 km, C 2,8 km, N-løype 1,5 km (bilde over). To ulike startar. N og C-løype har same start, medan A- og B-løype har ca. 15-20 minutt å gå til start. Den lengste løypa går delvis i eit område som sjeldan vert brukt. Grunna lange løypelengder og litt å gå til start er arrangøren denne gangen klar frå 1730. 

Påmelding gjer du her.
Etter løpet vert det servering av kaffi, vafler og saft på skihytta på Langeland. Var kjekt sist onsdag at mange var igjen - håper det skjer denne onsdagen og.

Velkomen til alle! 

Kafe/servering på skihytta etter løpet. 

Førde IL Orientering sine støttespelarar:
#specsavers - #dale rør - #enivest - #spar førde  - #naustdal dampbakeri
KM-helg i Nordfjord

Postet av Førde IL den 7. Jun 2024

Markane IL og IL Veten inviterer til KM-helg 15. - 16. juni. Laurdag er det KM mellom med arena på Kvia ved Stryn Skisenter. Påmelding og invitasjon finn de HER.  Arrangør er Markane IL.

Søndag er det KM lang med arena på Leite, merka avkøyring frå Panoramavegen. Påmelding og invitasjon finn de HER. Arrangør er IL Veten.

Det vert og O-trolleir og Ungdomssamling med innkvartering ved Nordfjord Fritidssenter etter løpet på laurdag.Trykk på lenkene for påmelding og meir informasjon.

Følg gjerne Sogn og Fjordane Orienteringskrins: https://sognfjordane.orientering.no/next/p/77744/hjem

Fjord-O 2024 i juli

Postet av Førde IL den 3. Jun 2024

Bergen og Hardanger frister de aller fleste o-løpere som er i feriemodus. Meld deg på til Fjord-O 3.- 7..juli og bli med på herlige o-dager i vest: https://www.fjord-o.no/
Innovative Gular frister også med Hav-O (o-løp i havgapet/Øygarden) helgen 29.6.

Hjemmesiden: https://www.fjord-o.no/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094456774505
Orientering Langeland 5.6,.

Postet av Førde IL den 2. Jun 2024

Nærløp frå Langeland skisenter onsdag 5. juni. Start kring 1800. A-løype 4,8 km, B-løype 3,4 km, C-løype 2,1 km og N-løype 1,3 km. Bildet over viser N-løypa. 

Langeland skisenter har brukarbetaling for parkering på kr 80 for dagspass (har du kjøpt årskort gjeld det). 

Påmelding gjer du på Eventor, eller ved frammøte. 

Sosialt: Vi legg opp til litt sosialt etter løpet på skihytta. Vi serverer kaffi (kr 10,-), vaffelkake (kr 10,-) og brus (kr 10,-). Håperalle har tid til å stoppe litt opp og vere med, før ein reiser heim. 

Dei tre neste nærløpa har alle arena Langeland skisenter.  VELKOMEN til alle!

Minner og om KM-helg i Nolrdfjord 15.-16. juni. Laurdag er det KM mellom med arena på Kvia ved Stryn Skisenter. Påmelding og invitasjon finn de HER.  Søndag er det KM lang med arena på Leite, merka avkøyring frå Panoramavegen. Påmelding og invitasjon finn de HER  Det vert og O-trolleir og Ungdomssamling med innkvartering ved Nordfjord Fritidssenter etter løpet på laurdag.

Førde IL Orientering sine støttespelarar:
#specsavers - #dale rør - #enivest - #spar førde  - #naustdal dampbakeri